Tuinhuis door Hugo Caron Architecten bna | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Hugo Caron Architecten bna
Hugo Caron Architecten bna

Hugo Caron Architecten bna

Hugo Caron Architecten bna
Hugo Caron Architecten bna
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Tuinhuis

Verbouw een voormalige garage en opslag tot een tuinhuis dat geschikt moet zijn als gastenverblijf.

De bestaande omhulling die zich naar de belendingen keert blijft gehandhaafd en wordt evenals het dak geïsoleerd. De tuingevel op het zuiden wordt geheel van glas. Een decentraal geplaatste doos bevat de keuken, de natte cel en de kinderslaapkamer. Deze doos vormt de scheiding tussen de eet- en zitkamer en de ouderslaapkamer. Plafond en wanden zijn over de hele breedte in het zicht. Schuifdeuren zorgen voor compartimentering als dat nodig is.

Afmetingen
12 × 3 × 6 m / 96 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Amstelveen
  • Woon- Eetkamer Tuinhuis:  Eetkamer door Hugo Caron Architecten bna

    Woon- Eetkamer Tuinhuis

Admin-Area