bosvilla Drenthe door Studio Blanca | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studio Blanca
Studio Blanca

Studio Blanca

Studio Blanca
Studio Blanca
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

bosvilla Drenthe

Studio Blanca werkt voor een particulier aan het ontwerp voor een bosvilla op een ruim perceel in Drenthe.

n het midden van de villa kom je riant binnen in een twee verdiepingen hoge entreehal. Aan de zuidkant van de entree ligt het 80 m2 grote woongedeelte met keuken en werkkamer. Het woongedeelte is 3,9 meter hoog en heeft aan de zuid- en westgevel grote verdiepingshoge ramen en schuifpuien die een panoramisch blik op de omgeving bieden. Met de schuifpuien kan de hele zuid-westhoek geopend worden. Wonen in het groen in optima forma! Het riante dakoverstek van 2,7 meter aan de zuidkant zorgt voor een overdekt terras.

Aan de noordkant van de transparante entreehal liggen de slaapkamers, badkamers, een sauna, een grote kelder en een ruime bijkeuken. Zijdelings, los van de woning staat een paardenstal.

De kleinschalige opbouw, de horizontale belijning van de daken, de transparantie, de verticale belijning van de puien en toepassing van natuurlijke materialen als hout en natuursteen zorgen ervoor dat de woning zich ingetogen tussen de bomen in het landschap voegt.

Afmetingen
300 m² (Oppervlakte)
  • westgevel:   door Studio Blanca

    westgevel

  • westgevel:   door Studio Blanca

    westgevel

  • zuidwest gevel:   door Studio Blanca

    zuidwest gevel

  • oost gevel:   door Studio Blanca

    oost gevel

  • westgevel:   door Studio Blanca

    westgevel

Admin-Area