Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad door Jan Detz Interieurarchitect | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Jan Detz Interieurarchitect
Jan Detz Interieurarchitect

Jan Detz Interieurarchitect

Jan Detz Interieurarchitect
Jan Detz Interieurarchitect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad is geheel volgens Feng Shui principes aangepast en uitgebreid.

  • Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jan Detz Interieurarchitect,

    Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

    De hoofdentree is verplaatst en nu goed te vinden.

  • Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jan Detz Interieurarchitect,

    Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

    Er is een deel aangebouwd en opnieuw ingericht.

  • Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jan Detz Interieurarchitect,

    Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

    Het atrium heeft een hart gekregen, de akoestiek is verbeterd.

  • Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jan Detz Interieurarchitect,

    Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

    Het atrium heeft een hart gekregen, de akoestiek is verbeterd.

  • Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jan Detz Interieurarchitect,

    Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

    De receptiebalie en uitgifte buffet is vernieuwd.

  • Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jan Detz Interieurarchitect,

    Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

    Het energie-lek in de achtergevel is dicht gemaakt met een "boom".

    Een boom is een krachtig symbool en zorgt voor voldonde rugdekking in het gebouw.

  • Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jan Detz Interieurarchitect,

    Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

    De nieuwe plattegrond.

  • Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jan Detz Interieurarchitect,

    Verpleeg- en Behandelcentrum Laarstaete te Lelystad

    Verbetering van de energiestroom in het gebouw.

Admin-Area