Verbouwing van stal tot woonkeuken door Joolsdesign | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Joolsdesign
Joolsdesign

Joolsdesign

Joolsdesign
Joolsdesign
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing van stal tot woonkeuken

Wensen:

Een stal ombouwen tot woonkeuken. De grote ruimte is nu nog onbewoonbaar. Door het gebrek aan ramen komt er bovendien bijna geen licht binnen. Het interieurontwerp zal moeten passen bij de stijl van de woning, modern landelijk. Er moet een vaste trap komen naar de verdieping, waar op termijn de badkamer gaat komen. Een wens is ook een grote keuken met een halletje waar je binnen kunt komen.

Resultaat:

De trap is een geheel met de ruimte geworden met toegang naar de eerste verdieping en de rest van de ruimtes, die iets hoger liggen. Aan twee zijdes worden de gevels aangepast met openslaande deuren naar de tuin, waardoor er veel licht de ruimte binnenkomt en er verbinding komt met de tuin. De grote keuken met eiland wordt aan de achterzijde gescheiden door een grote wand met twee oude staldeuren, waarachter zich een bijkeuken en een hal met deur naar buiten bevindt. Op de vloer komt een cementdekvloer.

Locatie
Tienhoven, Utrecht

Admin-Area