Verbouwing zolder voormalige school door Jules Design & Development | homify
Jules Design & Development

Jules Design & Development

Jules Design & Development
Jules Design & Development
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing zolder voormalige school

In 't Ven, een stadsdeel van Venlo, is de zolder van een voormalige school (inmiddels een woning) verbouwd van een inspiratieloze opslagruimte tot een ruimte die echt een toegevoegde waarde voor de woning is. Het behouden van de oorspronkelijke houten constructie was voor de bewoners een pré. Tevens moest er in het midden van de zolder een aparte studie-/werkruimte gecreëerd worden zonder dat hierbij daglicht verloren zou gaan. Het resultaat is een prachtige zolder waarbij het heden en verleden op een goede manier samengaan.

  • De voormalige school in 't Ven dient tegenwoordig als een woning:   door Jules Design & Development

    De voormalige school in 't Ven dient tegenwoordig als een woning

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor en Na: oude schoolzolder krijgt een herbestemming
  • De zolder werd voorheen alleen als opslagruimte gebruikt:   door Jules Design & Development

    De zolder werd voorheen alleen als opslagruimte gebruikt

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor en Na: oude schoolzolder krijgt een herbestemming
  • De authentieke houten constructie blijft zichtbaar:   door Jules Design & Development

    De authentieke houten constructie blijft zichtbaar

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor en Na: oude schoolzolder krijgt een herbestemming
  • Heden en verleden gaan prima samen:   door Jules Design & Development

    Heden en verleden gaan prima samen

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor en Na: oude schoolzolder krijgt een herbestemming
  • Een grote glazen wand zorgt voor voldoende daglichttoetreding in de studie-/werkruimte:   door Jules Design & Development

    Een grote glazen wand zorgt voor voldoende daglichttoetreding in de studie-/werkruimte

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor en Na: oude schoolzolder krijgt een herbestemming
  • Een grote glazen wand zorgt voor voldoende daglichttoetreding in de studie-/werkruimte:   door Jules Design & Development

    Een grote glazen wand zorgt voor voldoende daglichttoetreding in de studie-/werkruimte

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] Voor en Na: oude schoolzolder krijgt een herbestemming
  • De studie-/werkruimte:   door Jules Design & Development

    De studie-/werkruimte

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["NL"] Voor en Na: oude schoolzolder krijgt een herbestemming
    ["NL"] [Published] De allermooiste kleurideeën voor je woning

Admin-Area