Verbouwing monumentaal pand door Jules Design & Development | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Jules Design & Development
Jules Design & Development

Jules Design & Development

Jules Design & Development
Jules Design & Development
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing monumentaal pand

In de monumentale binnenstad van Venlo zijn de verdiepingen boven een winkel verbouwd tot een ruime woning. Hierbij was het onder andere een uitdaging om zoveel mogelijk daglicht tot de verschillende ruimten toe te laten treden. Oude panden in binnensteden zijn immers erg smal en lang. Een belangrijk element hierin is de vide aan de voorzijde van de woning. Deze vide zorgt ervoor dat zowel de woonkamer als de bovenliggende slaapkamer profiteren van 4 ramen in plaats van 2.

  • Monumentaal pand in centrum van Venlo: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    Monumentaal pand in centrum van Venlo

  • Woonkamer: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    Woonkamer

  • Voormalig 'dakterras' is verbouwd naar een keuken: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    Voormalig 'dakterras' is verbouwd naar een keuken

  • De vide aan de voorzijde zorgt voor meer daglichttoetreding: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    De vide aan de voorzijde zorgt voor meer daglichttoetreding

  • De vide aan de voorzijde zorgt voor meer daglichttoetreding: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    De vide aan de voorzijde zorgt voor meer daglichttoetreding

  • Slaapkamer met zicht op de vide: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    Slaapkamer met zicht op de vide

  • Zicht vanuit slaapkamer in woonkamer: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    Zicht vanuit slaapkamer in woonkamer

  • Badkamer: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    Badkamer

  • De achtergevel heeft een andere uitstraling gekregen: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    De achtergevel heeft een andere uitstraling gekregen

  • Het dak is opgetild om meer ruimte te maken voor een extra slaapkamer: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Jules Design & Development,

    Het dak is opgetild om meer ruimte te maken voor een extra slaapkamer

Admin-Area