Aviator line® door Klaaysen design B.V. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Klaaysen design B.V.
Klaaysen design B.V.
Klaaysen design B.V.
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Aviator line®

Design als werkinspiratie

Aviator line® is een vertaling van de gedachte dat het Nieuwe Werken al lang niet nieuw meer is. Het werken van nu is onafhankelijk van plaats en tijd en kenmerkt zich door digitalisering en flexibilisering van arbeid. De meubels zijn ontworpen met als uitgangspunt ‘less is more’.

Het programma onderscheidt zich door het gebruiksgemak, waardoor veel vrijheid voor de gebruiker ontstaat. Aero-desk is door de intelligente bladconstructie en flexibiliteit, een perfect werkmeubel. Navigator-cube zorgt voor een actieve zithouding een verrassende berging onder de zitting: Flap.

Aviator line® is een ontwerp van Bert Klaaysen, van Klaaysen design. Waarbij een simpel idee uit het hart naar het hoofd is gegaan, geland op papier en tot leven gekomen. De meubellijn vormt nu een waardevolle toevoeging aan het werken van nu, voor de ondernemer van nu en de toekomst. Neem het heft zelf in handen: “Be your own pilot and design your own space!”

 • Aviator line® van Klaaysen design B.V. Scandinavisch

  Aviator line®

  Waar kan ik de Aviator line® kopen?

  Via Avenir projects

 • Detail Navigator van Klaaysen design B.V. Scandinavisch

  Detail Navigator

  Waar kan ik de Aviator line® kopen?

  Via Avenir projects

 • ​Aviator line® - Navigator + Aero van Klaaysen design B.V. Scandinavisch

  ​Aviator line® – Navigator + Aero

  is door optimale beenvrijheid, intelligente bladconstructie en de flexibiliteit, een perfect werkmeubel. Aero-desk bestaat uit een vrijdragend blad met het kenmerkende Wing-profiel. Twee slim te positioneren poten ondersteunen het blad voor zo veel mogelijk beenvrijheid. Door de flexibiliteit van Aero-desk zijn diverse werkvormen en toepassingen mogelijk. In combinatie met Cargo, Navigator en Aero-Cable kun je de perfecte workspace creëren. Aero-desk kan theoretisch oneindig worden verlengd. Montage is simpel.

  Waar kan ik de Aviator line® kopen?

  Via Avenir projects

 • ​Aviator line® - Navigator van Klaaysen design B.V. Scandinavisch

  ​Aviator line® – Navigator

  De navigator zorgt voor een actieve gebalanceerde zithouding. Bewust zitten is actief zitten. Waarom de Navigator? Een actieve houding van het lichaam bevordert de zintuigen en dus de creativiteit. De ‘Flap’ is een verrassende berging onder de zitting. En biedt ruimte om een notitieblok, tablet of laptop gemakkelijk op te bergen. Maak de ‘Flap’ persoonlijk met een logo, tekst of merknaam.

  Waar kan ik de Aviator line® kopen?

  Via Avenir projects

Admin-Area