De Generaal door Mei architects and planners | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Mei architects and planners
Mei architects and planners
Mei architects and planners
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

De Generaal

Het voormalige hoofdkantoor van de Belastingdienst aan de Steenvoordelaan in Rijswijk zal worden getransformeerd tot woongebouw ‘De Generaal’. Op initiatief van Aertgeerts Bouwgroep heeft Mei architects and planners samen met EyeOnProperty een slim plan ontwikkeld om deze centraal gelegen kantoortoren te transformeren tot een flexibel en duurzaam appartementengebouw voor jonge mensen en senioren. Een nieuwe glazen gevel met verdiepingshoge ramen geeft de woningen rondom een geweldig uitzicht.

Met een verdiepingshoogte van 3 meter en glas van vloer tot plafond krijgen de appartementen een unieke ruimtelijke kwaliteit. Dit woningtype vormt een echte verrijking voor Rijswijk, waar het huidige aanbod voornamelijk bestaat uit eengezins rijenwoningen en portiekflats.

Een deel van de begane grond is bestemd voor commerciële voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een horecagelegenheid. Hierdoor ontstaat een aantrekkelijke en actieve plint die zorgt voor een verbetering van de openbare ruimte en de aansluiting op de omgeving. In de bestaande kelder worden de individuele bergingen gerealiseerd.

Programma: ca. 192 woningen, met oppervlaktes variërend van 70 tot 100 m2

Opdrachtgever(s): Aertgeerts Bouwgroep

Realisatie: verwachte oplevering: eerste kwartaal 2018

Locatie
Rijswijk
 • De Generaal Moderne huizen van Mei architects and planners Modern

  De Generaal

  Impressie exterieur

 • De Generaal Moderne woonkamers van Mei architects and planners Modern

  De Generaal

  Impressie interieur penthouse De Kolonel

 • De Generaal Moderne woonkamers van Mei architects and planners Modern

  De Generaal

  Impressie interieur apartement De Korporaal

 • De Generaal Moderne huizen van Mei architects and planners Modern

  De Generaal

  Impressie exterieur

Admin-Area