Villa Berkel door Architectenbureau Paul de Ruiter | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Architectenbureau Paul de Ruiter
Architectenbureau Paul de Ruiter

Architectenbureau Paul de R…

Architectenbureau Paul de Ruiter
Architectenbureau Paul de R...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Villa Berkel

In de bossen van Veenendaal ontwierp Paul de Ruiter Architects op de plek waar ooit een bungalow uit de jaren '70 stond een nieuwe villa. Met dit project stonden we voor de uitdaging zo veel mogelijk lichtinval te creëren in de donkere bosrijke omgeving. Tegelijkertijd wilden we de grens tussen binnen en buiten – tussen privé en openbaar – zo goed mogelijk bewaken.

Fotografie: Pieter Kers

  • Villa Berkel:  Huizen door Architectenbureau Paul de Ruiter

    Villa Berkel

  • Villa Berkel:  Huizen door Architectenbureau Paul de Ruiter

    Villa Berkel

  • Villa Berkel:  Huizen door Architectenbureau Paul de Ruiter

    Villa Berkel

Admin-Area