Gedetailleerd design. door Heart for Gardens. | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Heart for Gardens.
Heart for Gardens.

Heart for Gardens.

Heart for Gardens.
Heart for Gardens.
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Gedetailleerd design.

Bijzonder aan deze tuin is dat de gehele tuin rondom de woning met elkaar wordt verbonden door een strook van RVS. Deze strook begint in de grond bij de voordeur, loopt door de voortuin heen, gaat omhoog via een RVS pergola en loopt vanaf daar in de achtertuin weer verder als verhoogde border tot aan de overkapping. De tuin bevat tal van details zoals een glazen plaat die dient als brug over de vijver, een vijver die overloopt in een verhoogd plateau met waterval, een taxusblok waar een grote zwaan langs de waterkant staat, de verhoogde vlonder en de minimalistische overkapping. De tuin laat erg goed zien dat een tuinontwerp niet op houdt bij verhardingen en beplanting, maar dat een inrichting buiten net zo belangrijk is als binnen. De loungehoek is huiselijk gemaakt door het buitenvloerkleed die het hele jaar buiten kan blijven liggen en ook ligbedden op het zuiden en modern meubilair om aan te dineren ontbreken uiteraard niet.

 • Gedetailleerd design.: Tuin door Heart for Gardens., Modern

  Gedetailleerd design.

  Een hoogwaardige tuin met veel details.

 • Doordachte details.: Tuin door Heart for Gardens., Modern

  Doordachte details.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] Kunst in jouw tuin: 10 schitterende voorbeelden!

  Perfecte balans tussen moderne materialen en zorgvuldig gekozen beplanting met ruimte voor kunst en gelegenheden om te loungen, in de zon te liggen en te dineren.

 • Gedetailleerd design.: Terras door Heart for Gardens., Modern

  Gedetailleerd design.

  Hoe creeer je een buiten woonkamer? Dit buitenkleed voegt een hoop toe aan deze zithoek. Het kleed kan het gehele jaar door buiten blijven liggen.

 • Moderne materialen.: Terras door Heart for Gardens., Modern Hout Hout

  Moderne materialen.

  Materialen in de tuin en tuinmeubilair zijn perfect op elkaar afgestemd. Het RVS van de tuin (zie omschrijving van het project) komt terug in de eettafel(stoelen), lounge en ligbedden.

 • Modern terras.: Terras door Heart for Gardens., Modern Hout Hout

  Modern terras.

  Ultiem gevoel van luxe wordt gecreerd door alles optimaal op elkaar af te stemmen.

 • Lijnen die verbinden.: Tuin door Heart for Gardens., Modern

  Lijnen die verbinden.

  Bijzonder aan deze tuin is dat de gehele tuin rondom de woning met elkaar wordt verbonden door een strook van RVS. Deze strook begint in de grond bij de voordeur, loopt door de voortuin heen, gaat omhoog via een RVS pergola en loopt vanaf daar in de achtertuin weer verder als verhoogde border tot aan de overkapping.

 • Kunst.: Tuin door Heart for Gardens., Modern

  Kunst.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] Kunst in jouw tuin: 10 schitterende voorbeelden!

  Ultiem woongenot wordt bereikt wanneer interieur, exterieur, omgeving, lifestyle en de wensen van een klant samenkomen en naar het hoogste niveau worden getild. Als kunst daar bij hoort dan moet daar ruimte voor zijn.

 • Tuinontwerp is meer dan groen en tegels.: Tuin door Heart for Gardens., Modern

  Tuinontwerp is meer dan groen en tegels.

  De tuin bevat tal van details zoals een glazen plaat die dient als brug over de vijver, een vijver die overloopt in een verhoogd plateau met waterval, een taxusblok waar een grote zwaan langs de waterkant staat, de verhoogde vlonder en de minimalistische overkapping. De tuin laat erg goed zien dat een tuinontwerp niet op houdt bij verhardingen en beplanting, maar dat een inrichting buiten net zo belangrijk is als binnen. De loungehoek is huiselijk gemaakt door het buitenvloerkleed die het hele jaar buiten kan blijven liggen en ook ligbedden op het zuiden en modern meubilair om aan te dineren ontbreken uiteraard niet.

 • Dineren in stijl.: Terras door Heart for Gardens., Modern

  Dineren in stijl.

  Genieten met het gezin, vrienden en familie onder een strakke overkapping.

 • Symmetrie: Terras door Heart for Gardens., Modern

  Symmetrie

  Symmetrie creert rust en ruimte.

Admin-Area