Minimalistische Oase. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Heart for Gardens.
Heart for Gardens.
Heart for Gardens.
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Minimalistische Oase.

Minimalistisch design met een vleugje allure waarbij functionaliteit en gebruiksgemak op nummer één staan. Strakke lijnen en moderne materialen zijn ingevuld met eenduidige weelderige beplanting waardoor er toch een sfeervolle ambiance ontstaat. Zeker met de grote buitenhaard en de bar ontstaat er een gezellige waar men al vroeg in het voorjaar kan verblijven. Het tuinontwerp is getekend met een optimale balans tussen woning en de tuin. Op plekken waar de woning ‘interessant’ is, is er gekozen voor zeer minimalistisch tuinontwerp zodat de aandacht voornamelijk op de woning komt de liggen en hier de tuin niet voor onnodige afleiding zorgt. Daar waar de woning minder ‘interessant’ wordt moet de tuin interessanter worden. Vooral in de voortuin is dit terug te zien waar meerstammige bomen de blinde muren doorbreken en op plekken waar er veel architectuur van de woning valt te zien is de beplanting laag gehouden. Doel is om aan de voorzijde met de tuin het ´presenteerblad´ voor de woning te vormen. De tuin schotelt als het ware de woning voor aan de bezoeker en gebruiker.

 • Ultiem genieten Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Ultiem genieten

  Waar de voortuin vooral een lust voor het oog moest zijn, was de achtertuin veel meer gericht op de kinderen van het gezin. Ultiem woongenot voor het hele gezin wordt gecreëerd door een zwembad, een groot gazon, een hockeyveldje van kunstgras (achter het witte muurtje en de ligbedden), buitenhaard, loungegedeelte, veel eetgelegenheden en een grote bar onder de overkapping.

 • Onderhoudsvrije inrichting. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Onderhoudsvrije inrichting.

  Om toch kleur en groen in het geheel mee te nemen is er gekozen voor witte bloembakken met Liriope en meerstammige bomen. Beide behoeven nauwelijks onderhoud. Meerstammige bomen (krenten) zijn het gehele jaar een lust voor het oog. In het voorjaar kleuren ze helder wit, in de zomer fris groen, in de herfst komen de herfstkleuren naar voren en als in de winter het blad valt is het nog steeds een mooie boom vanwege het bijzondere stammenspel.

 • Vleugje allure. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Vleugje allure.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["EG"] [Published] حدائق تشجع التجمعات و الانعزالية أيضاً
  ["EG"] [Published] 8 حدائق مميزة لمنزلك

  De grote buitenhaard, de lounge, de eetgelegenheid en de bar zijn 'verstopt' onder een L-vormige overkapping. Het valt niet direct in het oog, maar als men op één van deze plekken vertoefd is het ultiem genieten met een luxe gevoel.

 • Leven & genieten. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Leven & genieten.

 • Doordachte voortuin. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Doordachte voortuin.

  Op plekken waar de woning ‘interessant’ is, is er gekozen voor zeer minimalistisch tuinontwerp zodat de aandacht voornamelijk op de woning komt de liggen en hier de tuin niet voor onnodige afleiding zorgt. Daar waar de woning minder ‘interessant’ wordt moet de tuin interessanter worden. Vooral in de voortuin is dit terug te zien waar meerstammige bomen de blinde muren doorbreken en op plekken waar er veel architectuur van de woning valt te zien is de beplanting laag gehouden. Doel is om aan de voorzijde met de tuin het ´presenteerblad´ voor de woning te vormen. De tuin schotelt als het ware de woning voor aan de bezoeker en gebruiker.

 • Genieten met uitzicht. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Genieten met uitzicht.

  De grote lounge is gesitueerd aan de zijkant van de woning. Hierdoor kan met over de achtertuin uit kijken, maar ook over de voortuin. Een heerlijk punt om te kunnen genieten.

 • Doordachte lounge. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Doordachte lounge.

  De grote lounge is gesitueerd aan de zijkant van de woning. Hierdoor kan met over de achtertuin uit kijken, maar ook over de voortuin. Een heerlijk punt om te kunnen genieten.

 • Warme ambiance. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Warme ambiance.

  De achtertuin is strak en minimalistisch maar behoudt z'n warme ambiance door doordachte beplanting zoals siergrassen, meerstammige bomen en liriope.

 • Zwembad met sfeer. Moderne zwembaden van Heart for Gardens. Modern

  Zwembad met sfeer.

  Een strak en minimalistisch zwembad met sfeer? Combineer het bad met een border met siergrassen. Simpel, onderhoudsvrij, efficient en een lust voor het oog.

 • Fun. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Fun.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["VN"] Fence

  Een hockeyveldje van mooi kunstgras biedt speelplezier en behoeft geen onderhoud.

 • Strak gazon. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Strak gazon.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] Wanneer verticuteren? De beste tips voor het groenste gazon!
  ["NL"] [Published] Gras onderhouden? Een compleet overzicht per seizoen!

  Gras en bloembakken van de beste kwaliteit zorgen voor de juiste uitstraling.

 • Matching your lifestyle. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Matching your lifestyle.

  Ultiem woongenot wordt bereikt wanneer interieur, exterieur, omgeving, lifestyle en de wensen van een klant samenkomen en naar het hoogste niveau worden getild.

Admin-Area