In de Wolken. door Heart for Gardens. | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Heart for Gardens.
Heart for Gardens.
Heart for Gardens.
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

In de Wolken.

De enorme villa torent met dit tuinontwerp letterlijk boven de wolken uit. Kenmerkend voor deze tuin zijn namelijk de ‘wolken’ die worden gecreëerd door Laurier, Taxus en Buxus. Het fundament van het tuinontwerp is gebaseerd op de rechte (zicht)lijnen vanuit die woning. Door deze door te trekken in de tuin ontstaat er rust, ritme en ruimte. Het bijzondere is dat deze rechte lijnen worden doorbroken door de organische vormen van de wolken. De traptrede rondom het terras maakt de tuin speelser, maar om nog een stap verder te gaan zijn deze doorgetrokken langs de zijkanten van de woning. Hierdoor komt het huis optisch een niveau hoger te liggen waardoor deze boven de wolken uit stijgt. Vanaf dit terras kijkt met uit over de tuin waarbij zorgvuldig geplaatste wolken bewust af en toe het zicht ontnemen. Op die manier ontstaat er nieuwsgierigheid en worden er tegelijkertijd afgeschermde zithoeken gecreëerd. Vanuit iedere zithoek klopt iedere zichtlijn. Of deze nou verticaal of horizontaal loopt, vanuit iedere positie ontstaat er een ander zicht en daardoor een unieke beleving. Vanwege de omvang van de tuin is het zonde om enkel de zichtlijnen vanuit de woning te benadrukken. Vanuit de tuin naar de woning kijken is minstens zo bijzonder. Vanuit de belangrijkste zichtlijn (keuken, eettafel, zwembad) is er aan de achterzijde van de woning een uniek element geplaatst: een robuuste zwarte muur exact in lijn met het zwembad vormt de omlijsting voor een floating chair tussen een acacia frame. Vanaf deze ‘troon’ kijkt men uit over de gehele ‘koninkrijk’ met al zijn wolken, Sonos installaties, kunstgras, verhoogde vlonders, custom made bloembakken, (meerstammige) bomen, exclusieve beplanting, de toegangspoort onder de uniek begroeide pergola’s, het zwembad en het poolhouse.

(architect woning: Marco van Veldhuizen)

 • In de wolken. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  In de wolken.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Een laurier snoeien: wat moet je weten?

  Rechte zichtlijnen worden doorbroken door organische vormen van de 'wolken'. De wolken zijn gemaakt van buxus, taxus en laurier en zijn variërend in grootte. Hoe groter de wolk, hoe grover het blad. Doordat de zichtlijnen worden doorbroken wordt er nieuwsgierigheid gewekt en ontstaat er beleving.

 • Woning op het podium. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Woning op het podium.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 3
  ["NL"] [Published] Gras zaaien: een handig stappenplan
  ["NL"] [Published] Liefhebber van de moderne tuin? Zo leg je hem aan!
  ["NL"] [Published] Gras onderhouden? Een compleet overzicht per seizoen!

  De traptrede rondom het terras maakt de tuin speelser, maar om nog een stap verder te gaan zijn deze doorgetrokken langs de zijkanten van de woning. Hierdoor komt het huis optisch een niveau hoger te liggen waardoor deze boven de wolken uit stijgt. Vanaf dit terras kijkt met uit over de tuin waarbij zorgvuldig geplaatste wolken bewust af en toe het zicht ontnemen. Op die manier ontstaat er nieuwsgierigheid en worden er tegelijkertijd afgeschermde zithoeken gecreëerd.

 • Het hele jaar door genieten. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern Steen

  Het hele jaar door genieten.

  Het poolhouse is een perfect voorbeeld wanneer de architect van de woning nauw samenwerkt met de architect van de tuin. Het poolhouse is volledig afgestemd op de woning en perfect geplaatst binnen de lijnen vanuit de woning. De haard is opgebouwd met dezelfde stenen als de woning en de zwarte elementen van de woning komen terug in het poolhouse.

 • Terras met groenbeleving. Moderne balkons, veranda's en terrassen van Heart for Gardens. Modern Tegels

  Terras met groenbeleving.

  Het is zonde om direct vanuit de woning op een terras te kijken. Het zicht vanuit de woning wordt direct de diepte in getrokken om zo het gehele perceel bij de tuin te betrekken. Om verbinding te maken met het groen in de diepte van de tuin wordt al direct op het terras begonnen met de eerste wolken. In deze sierborder komen rijzen de buxusbollen uit de carex siergrassen.

 • In de wolken. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  In de wolken.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 2
  ["NL"] [Published] Wanneer verticuteren? De beste tips voor het groenste gazon!
  ["NL"] [Published] Een laurier snoeien: wat moet je weten?

  De tuin is als het ware ‘wolkerig’ aangelegd met grote partijen buxus, taxus en laurier, die ervoor zorgen dat alle strakke lijnen doorbroken worden en je telkens verrast wordt door een nieuw beeld als je door deze tuin loopt.

 • Floating Divan. Industriële tuinen van Heart for Gardens. Industrieel Hout Hout

  Floating Divan.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 11
  ["ES"] [Published] 15 vallas increíbles aptas para todos los gustos
  ["IT"] [Published] 15 Recinzioni Incredibili Per Ogni Gusto
  ["VN"] [Published] Hàng rào tuyệt đẹp: 27 thiết kế phù hợp cho nhà nhỏ
  ["CL"] 28 Rejas que te inspiran a que ¡Por fin cambies la tuya!
  ["RU"] [Published] ​30+ эффектных вариантов для дизайна забора
  ["ES"] [Published] Más de 20 diseños de cercos para que elijas la que más te guste
  ["CO"] [Published] Como decorar el patio de mi casa, 14 ideas geniales
  ["AR"] [Published] 28 Diseños de cercas modernas para que elijas la que más te gusta
  ["ID"] [Published] 28 Desain Pagar Agar Rumah Kecil Lebih Spektakuler
  ["IT"] [Published] 28 Recinzioni Spettacolari per la Casa e per il Giardino
  ["PT"] [Published] 27 vedações modernas: escolha a sua preferida

  Vanuit de belangrijkste zichtlijn (keuken, eettafel, zwembad) is er aan de achterzijde van de woning een uniek element geplaatst: een robuuste zwarte muur exact in lijn met het zwembad vormt de omlijsting voor een floating chair tussen een acacia frame. Vanaf deze ‘troon’ kijkt men uit over de gehele ‘koninkrijk’ met al zijn wolken, Sonos installaties, kunstgras, verhoogde vlonders, custom made bloembakken, (meerstammige) bomen, exclusieve beplanting, de toegangspoort onder de uniek begroeide pergola’s, het zwembad en het poolhouse.

 • Floating Divan. (2) Landelijke tuinen van Heart for Gardens. Landelijk Hout Hout

  Floating Divan. (2)

  Iedere tuin verdient een eyecatcher. Deze floating divan is een sieraad in de tuin en ook nog eens heerlijk om op te zitten en een boek te lezen.

 • Floating Divan. (3) Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Floating Divan. (3)

  Niet alleen de floating divan zelf is een lust voor het oog, ook het schaduwspel is fantastisch.

 • Wellness tuin. Moderne zwembaden van Heart for Gardens. Modern

  Wellness tuin.

  Het zwembad ligt perfect in lijn met de centrale zichtlijn van de woning. De vlonder die als zonterras dient (met de ligbedden) ligt vervolgens perfect in lijn met het poolhouse. Vanuit welke zithoek met ook zit, iedere lijn klopt en is uitgedacht.

 • Karakteristieke beplanting. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Karakteristieke beplanting.

  Meerstammige bomen (krenten) zijn het gehele jaar een lust voor het oog. In het voorjaar kleuren ze helder wit, in de zomer fris groen, in de herfst komen de herfstkleuren naar voren en als in de winter het blad valt is het nog steeds een mooie boom vanwege het bijzondere stammenspel.

 • Siergrassen in zichtlijn. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Siergrassen in zichtlijn.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["VN"] Fence

  Vanaf de lounge in het poolhouse kijkt men uit over het zwembad naar de vlonder met de ligbedden. Precies in lijn met deze vlonder is aan de grens van het perceel een schutting geplaatst waarbij iedere plank exact in lijn in. De vlonder loopt als het ware door naar boven in de vorm van de schutting. Vervolgens wordt deze zichtlijn doorbroken door de wolken waardoor er beleving ontstaat.

 • Ultiem woongenot. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Ultiem woongenot.

  Ultiem woongenot wordt bereikt wanneer interieur, exterieur, omgeving, lifestyle en de wensen van een klant samenkomen en naar het hoogste niveau worden getild.

 • Houtopslag als eyecatcher. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Houtopslag als eyecatcher.

  Het bewijs dat houtopslag niet lelijk hoeft te zijn, maar juist een toevoeging is aan de tuin. Geheel in stijl van de woning en het poolhouse.

 • Eenduidige beplanting. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Eenduidige beplanting.

  Om rust, ritme en ruimte te creëren herhalen we graag de beplanting. Siergrassen vormen hierbij onze favoriet. Door de beplanting eenduidig te houden blijft het een strak geheel, maar de grijs-bruine pluimen die dansen in de wind geven een warme ambiance.

 • Siergrassen deinen in de wind. Landelijke tuinen van Heart for Gardens. Landelijk

  Siergrassen deinen in de wind.

  Pennisetum siergrassen schitteren in de zon en de pluimen wuiven fantastisch in de wind.

 • Doordachte vlonder. Moderne zwembaden van Heart for Gardens. Modern

  Doordachte vlonder.

  Vanaf de lounge in het poolhouse kijkt men uit over het zwembad naar de vlonder met de ligbedden. Precies in lijn met deze vlonder is aan de grens van het perceel een schutting geplaatst waarbij iedere plank exact in lijn in. De vlonder loopt als het ware door naar boven in de vorm van de schutting.

 • Ultiem genieten in het donker. Moderne tuinen van Heart for Gardens. Modern

  Ultiem genieten in het donker.

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Zo maak je een paradijs van je kleine tuin

  Waarom zou het genot van uw tuin ophouden als de zon onder gaat? Juist door met verlichting te werken ontstaat er een fantastisch beeld.

 • Uitgelicht zwembad. Moderne zwembaden van Heart for Gardens. Modern

  Uitgelicht zwembad.

  Bij het maken van een verlichtingsplan is het wederom van essentieel belang dat er sterk wordt samengewerkt tussen de architect van de woning en van de tuin.

Admin-Area