Ontwerpvisie cultuurcentrum | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Lavelli interieurontwerp
Lavelli interieurontwerp
Lavelli interieurontwerp
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ontwerpvisie cultuurcentrum

Ik heb ervoor gekozen om diverse doelgroepen samen te laten komen in het gegeven pand met een hostel, eetcafé, cultuurwerkplaats en museum. Het cultuurcentrum stARTs is als het ware een knooppunt voor creatieve professionals, ondernemers, cultuurliefhebbers en dagjesmensen. Elke doelgroep heeft een eigen entrée en daardoor haar eigen route in het pand. De diverse routes kruisen elkaar in de kern van het gebouw: de trappen partij. Daar waar beweging is, vind de (inter)actie plaats waardoor uitwisseling wordt gestimuleerd. Door toevallige ontmoetingen kunnen zo ideeën worden uitgewisseld en ontstaan er dwarsverbanden en innovatie.

 • Close-up maquette: modern door Lavelli interieurontwerp, Modern

  Close-up maquette

 • Ontwerpvisie: modern door Lavelli interieurontwerp, Modern

  Ontwerpvisie

 • Route schema van Lavelli interieurontwerp

  Route schema

Admin-Area