Gemeentelijk noodverblijf door Lavelli interieurontwerp | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Lavelli interieurontwerp
Lavelli interieurontwerp
Lavelli interieurontwerp
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Gemeentelijk noodverblijf

In opdracht van Hollands Zicht, dat verantwoordelijk is voor het ontwerp, heb ik een bijdrage geleverd aan het nieuwe interieur voor het gemeentelijk noodverblijf in Amsterdam. Het noodverblijf is gehuisvest in twee monumentale panden aan de Nicolaas Witsenkade en biedt opvang aan slachtoffers van calamiteiten. 22 kamers en de algemene ruimtes krijgen een nieuwe moderne eigentijdse sfeer. Door linnenkast en dressoir uit te voeren als vast meubilair in dezelfde uitstraling van de pantry/kitchenette is een rustig beeld gecreëerd. Binnen het gegeven sober en doelmatig willen we de bezoekers voor even een thuis bieden.

  • Interieurontwerp: modern  door Lavelli interieurontwerp, Modern Multiplex

    Interieurontwerp

  • Gemeentelijk Noodverblijf: modern  door Lavelli interieurontwerp, Modern

    Gemeentelijk Noodverblijf

Admin-Area