Woonhuis B14 Sweikhuizen (2012-2013) | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis B14 Sweikhuizen (2012-2013)

De opdracht was het realiseren van een extra slaapkamer op de eerste verdieping en een grotere badkamer. Het resultaat is een grote slaapkamer plus ruime inloopkast met zicht op de tuin, twee gelijkwaardige slaapkamers voor de kinderen, een ruime badkamer en een informele werkplek op de overloop.

De bestaande aanbouw/serre op de begane grond wordt volledig bij het woongedeelte getrokken en gebruikt als open woonkeuken. De wens van de bewoners was een achteringang met ruimte voor jassen, schoenen en tassen, deze is verstopt achter de keuken. Door de ramen intern en extern in een lijn te plaatsen kun je vanuit de gang helemaal doorkijken tot in de tuin.

Uitgevoerd door JORY Bouwadvies te Heerlen.

 • Plattegronden van Gaby Paulissen Architect

  Plattegronden

 • Gevels van Gaby Paulissen Architect

  Gevels

 • Woonhuis B14 Sweikhuizen (2012-2013) van Gaby Paulissen Architect

  Woonhuis B14 Sweikhuizen (2012-2013)

 • Gevels van Gaby Paulissen Architect

  Gevels

 • Plattegronden van Gaby Paulissen Architect

  Plattegronden

Admin-Area