TT door van staeyen interieur architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
van staeyen interieur architecten
van staeyen interieur architecten

van staeyen interieur archi…

van staeyen interieur architecten
van staeyen interieur archi...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

TT

Transformatie van een 17de-eeuwse pachthoeve (woonstalhuis) tot een moderne artsenpraktijk en sportlabo met ook nog enige privéruimtes. In het beschermd gebouw is een grote witte kubus geïntegreerd met veel strategische openingen zodat het houten skelet altijd aanwezig blijft. Hoewel het een medisch kabinet betreft, is nergens sprake van een steriele sfeer. Karakter en functionaliteit gaan hand in hand. Zowel dokter als patiënt toeven hier gaarne.

  • TT:  Gezondheidscentra door van staeyen interieur architecten, Modern

    TT

  • TT:  Gezondheidscentra door van staeyen interieur architecten, Modern

    TT

  • TT:  Gezondheidscentra door van staeyen interieur architecten, Modern

    TT

  • TT:  Gezondheidscentra door van staeyen interieur architecten, Modern

    TT

  • TT:  Gezondheidscentra door van staeyen interieur architecten, Modern

    TT

  • TT:  Gezondheidscentra door van staeyen interieur architecten, Modern

    TT

  • TT:  Gezondheidscentra door van staeyen interieur architecten, Modern

    TT

Admin-Area