SV door van staeyen interieur architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
van staeyen interieur architecten
van staeyen interieur architecten

van staeyen interieur archi…

van staeyen interieur architecten
van staeyen interieur archi...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

SV

Deze bel-etage woning in de Berchemse Pulhofwijk vereiste een grondig doordachte totaalrenovatie. De kleine afgesloten keuken is getransformeerd tot een box in een box met een warme kastenwand als muur. De geometrische figuren in de kast/wand zorgen voor communicatie, licht en luchtigheid in dit vrolijk en functioneel design. box in a box – binnenin wordt gekookt, rondom geleefd en gegeten

  • SV:  Multimedia ruimte door van staeyen interieur architecten

    SV

  • SV:  Woonkamer door van staeyen interieur architecten

    SV

  • SV:  Multimedia ruimte door van staeyen interieur architecten

    SV

  • SV:  Eetkamer door van staeyen interieur architecten

    SV

  • SV:  Eetkamer door van staeyen interieur architecten

    SV

Admin-Area