Zolder H115 Maastricht (2014) door Gaby Paulissen Architect | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Zolder H115 Maastricht (2014)

Klant wilde graag de zolder voorzien van een kleine badkamer om te kunnen gebruiken als logeerkamer. Maar er moest ook voldoende ruimte blijven voor opslag en voor andere doeleinden gebruikt kunnen worden.

Om de ingreep zo klein mogelijk te houden moeten de afvoeren van douche en wastafel aangesloten worden op bestaande afvoeren en niet te veel versleept worden. Tegenover de trap wordt een lichte constructie gebouwd die de douche en de wastafel herbergt. Deze constructie onttrekt tevens bestaande leidingen en de afvoer van de open haard aan het zicht. De trapopgang wordt opgedikt tot dezelfde breedte als de douchecabine; deze ruimte kan worden gebruikt als boekenkast. Bovenop deze inbouw-unit is ruimte voor opslag. Door dit inbouwvolume geheel in een materiaal uit te voeren of in een kleur te schilderen oogt het als een meubel wat in de ruimte geplaatst is; het laat ze zolderruimte intact en onttrekt rommel uit het zicht.

  • Plattegrond en impressie zolderruimte van Gaby Paulissen Architect

    Plattegrond en impressie zolderruimte

Admin-Area