STEP door van staeyen interieur architecten | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
van staeyen interieur architecten
van staeyen interieur architecten

van staeyen interieur archi…

van staeyen interieur architecten
van staeyen interieur archi...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

STEP

Upgrade van een klassiek herenhuis in Antwerpen. De gelijkvloerse verdieping vormt één open ruimte mét daarin living, eetkamer, keuken en leeshoek. De vloerbekleding en het grote wandmeubel dat over het plafond heen de keukentafel integreert zorgen voor een aparte beleefsfeer.Het ronde wandmeubel : kast en kunstwerk. Het marmer van de schouw is ook in de kast terug te vinden.

Locatie
Antwerpen
  • STEP: modern  door van staeyen interieur architecten, Modern

    STEP

  • STEP: modern  door van staeyen interieur architecten, Modern

    STEP

  • STEP: modern  door van staeyen interieur architecten, Modern

    STEP

  • STEP: modern  door van staeyen interieur architecten, Modern

    STEP

Admin-Area