Woonhuis O16 Geleen (2010) door Gaby Paulissen Architect | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect

Gaby Paulissen Architect

Gaby Paulissen Architect
Gaby Paulissen Architect
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis O16 Geleen (2010)

In het verleden was er al een aanbouw aan de woning gerealiseerd met een achteringang, een toilet en de keuken. De woon-/eetkamer was daardoor wel groter geworden, maar stond niet meer in goede verbinding met de keuken, gescheiden door een halletje met het toilet. De klant wilde graag een grote woonkeuken, waar met het hele gezin gegeten kon worden en had het idee een paar meter aan te bouwen achter de woonkamer.

Mijn voorstel was de aanbouw aan de keuken te koppelen i.p.v. aan de woonkamer, om zo een grote woonkeuken te realiseren, wat duidelijk een ruimte is en geen koppeling van verschillende ruimtes. Deze nieuwe keuken wordt aan de binnenzijde uitgevoerd in een materiaal om dit gevoel te versterken.

De achtergevel blijft intact met de oorspronkelijke pui. Tussen woonkamer en de nieuwe keuken wordt een kleine serre gerealiseerd: een geheel glazen ruimte. Zo worden beide ruimtes van elkaar losgekoppeld en krijgen hun eigen identiteit, de serre dient als een intermediair met ook de achteringang. Hiermee ontvang de woonkamer nog steeds daglicht via de achterzijde en lijkt de woonkeuken los in de tuin te staan.

Dit plan is niet uitgevoerd.

  • Plattegrond: {:asian=>"Aziatisch", :classic=>"klassiek", :colonial=>"koloniaal", :country=>"land", :eclectic=>"eclectisch", :industrial=>"industrieel", :mediterranean=>"mediterrane", :minimalist=>"minimalistische", :modern=>"modern", :rustic=>"rustiek", :scandinavian=>"Scandinavisch", :tropical=>"tropisch"}  door Gaby Paulissen Architect,

    Plattegrond

Admin-Area