Woonboerderij Huizen door LJW Architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
LJW Architectuur
LJW Architectuur
LJW Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonboerderij Huizen

Totale renovatie van een oude veestal naar een woonboerderij voor een jong gezin. Zowel exterieur als interieur zijn aangepakt.

Afmetingen
17.45 × 8.25 × 10.54 m / 385 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
  • Entree van LJW Architectuur

    Entree

    De entree van de nieuwe woonboerderij. In de lange hal kijkt men vanaf de voordeur helemaal door naar de achtertuin. Halverwege is er een vide gemaakt waardoor licht van boven de hal in komt.

  • Woonkamer/keuken van LJW Architectuur

    Woonkamer/keuken

    Een beeld naar de achtertuin waarin duidelijk is hoe de vouwpui voor het echte buitengevoel binnen zorgt.

  • Vide woonkamer/keuken van LJW Architectuur

    Vide woonkamer/keuken

    Een blik vanaf de zolder in de woonkamer/keuken

  • Voorzijde woonboerderij van LJW Architectuur

    Voorzijde woonboerderij

    De woonboerderij aan de voorzijde. Voorzien van nieuwe kozijn, een stucwerk gevel, luiken naast de kozijnen en een rustig kleurenschema.

  • Achterzijde woonboerderij van LJW Architectuur

    Achterzijde woonboerderij

    In de gevel van de achterzijde is een groot kozijn met vouwpui aangebracht. Later zijn hier ook nog grote luiken naast gehangen. Het kozijn benadrukt ook de hoogte die men binnen in de woonkamer/keuken ervaart.

  • Detail nieuwe dakkapellen van LJW Architectuur

    Detail nieuwe dakkapellen

    Detail van de nieuwe dakkapellen, de voorzijde loopt door in de gevels

  • Interieur oude veestal van LJW Architectuur

    Interieur oude veestal

    Het interieur van de oude veestal, compleet met betonnen voederbakken en gierkelders

  • Exterieur veestal van LJW Architectuur

    Exterieur veestal

    De oude veestal, ongeisoleerd, betonnen kozijnen met enkel glas en van binnen keek je zo naar de onderzijde van de dakpannen.

Admin-Area