De Werkplek | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
De Nieuwe Context
De Nieuwe Context
De Nieuwe Context
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

De Werkplek

De Werkplek is een collectie werkmeubels

vervaardigd uit OSB-plaat. We merken dat werkplekken tegenwoordig geen statische omgevingen meer zijn. De meeste werkplekken zijn dynamisch en veranderen regelmatig. Onze eigen werkplek wisselt ook geregeld van locatie.

We hebben werkmeubilair ontworpen dat zich uitermate goed leent voor deze condities. Het is eenvoudig op te bouwen en te demonteren. Bovendien zijn er geen extra bevestigingsmiddelen nodig.

Het materiaal
Met dit ontwerp komen de materiaal-eigenschappen van OSB-plaat optimaal tot uiting. Het is een materiaal met een hoog rendement tijdens de productie. Bij de productie van het meubilair is er haast geen zaagverlies waardoor het duurzame rendement van de plaat behouden blijft.

 • Bespreekruimte van De Nieuwe Context Industrieel OSB

  Bespreekruimte

 • Ontvangstruimte van De Nieuwe Context Industrieel OSB

  Ontvangstruimte

 • Werkruimte van De Nieuwe Context Industrieel OSB

  Werkruimte

 • Materiaal eigenschappen van De Nieuwe Context Industrieel

  Materiaal eigenschappen

Admin-Area