villa N door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
VAN ROOIJEN ARCHITECTEN
VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

VAN ROOIJEN ARCHITECTEN
VAN ROOIJEN ARCHITECTEN
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

villa N

Architecture

The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters.

Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

Afmetingen
0 × 0 × 0 m / 0 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Woerden
Prijs
€0
  • villa N:  Huizen door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Riante villa in Woerden met verrassende contrasten

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Tuin door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["NL"] [Published] Riante villa in Woerden met verrassende contrasten

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Tuin door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["FR"] [Published] La Villa N, une étonnante maison familiale située en Hollande
    ["NL"] [Published] Riante villa in Woerden met verrassende contrasten

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Huizen door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["FR"] [Published] La Villa N, une étonnante maison familiale située en Hollande
    ["NL"] [Published] Riante villa in Woerden met verrassende contrasten

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Huizen door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Huizen door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["FR"] [Published] La Villa N, une étonnante maison familiale située en Hollande
    ["NL"] [Published] Riante villa in Woerden met verrassende contrasten

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Gang en hal door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["FR"] [Published] La Villa N, une étonnante maison familiale située en Hollande
    ["NL"] [Published] Riante villa in Woerden met verrassende contrasten

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Gang en hal door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 1
    ["FR"] [Published] La Villa N, une étonnante maison familiale située en Hollande

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Keuken door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["FR"] [Published] La Villa N, une étonnante maison familiale située en Hollande
    ["NL"] [Published] Riante villa in Woerden met verrassende contrasten

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

  • villa N:  Gang en hal door VAN ROOIJEN ARCHITECTEN

    villa N

    Editors´ Ideabooks met deze foto
    Ideabooks: 2
    ["FR"] [Published] La Villa N, une étonnante maison familiale située en Hollande
    ["NL"] [Published] Riante villa in Woerden met verrassende contrasten

    Architecture

    The villa was designed on a long and narrow site of about 15 by 60 meters. Instead of doing the obvious, a house in the middle of the site with a front and back garden, the architects proposed a total design concept for the house and the garden spaces. The full length of the site was used to compose a house like a sculpture with every interior space adjacent to an outdoor space such as patio’s, covered terraces or a garden. To express the idea of a house as a sculpture the entire villa was built in masonry using a beautiful handmade brick. In contrast with the introvert appearance of the villa, the facades around the patio’s and terraces are very transparent and open. Natural stained wood was used for the garage doors and the outside canopies. The spacious floor plan receives an abundance of daylight with views all around. A sculptural staircase along one of the fully glazed patio facades connects with the upper floor where a blue glazed sliding wall separates the kids play area from the hall. The complete interior, bath rooms, build in closets and lighting was designed in the spirit of the architectural design.

Admin-Area