Interieurontwerp Helen Dowling instituut Bilthoven door Tektor interieur & architectuur | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Tektor interieur & architectuur
Tektor interieur & architectuur

Tektor interieur & architec…

Tektor interieur & architectuur
Tektor interieur & architec...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Interieurontwerp Helen Dowling instituut Bilthoven

Dit vermaarde instituut, dat mensen ondersteunt bij en na de behandeling tegen kanker heeft een nieuw gebouw betrokken in een bosrijke omgeving te Bilthoven. De vraag was om een healing environment omgeving te maken ter ondersteuning van de gebruikers en bezoekers.

Gekozen is om een sterke relatie tussen omgeving en gebouw te leggen. Daartoe is het entreepad doorgetrokken in en zelfs voorbij het gebouw. Het gebouw is daarmee een onderdeel geworden van een ensemble. Het (levens)pad, met aan het eindpunt een wenssteen. Het bochtige pad benadrukt de japanse balanserende levenskunst, waarin zaken van alle kanten bekeken dienen te worden, en waarbij zich steeds nieuwe perspectieven voordoen op de levensweg. Het interieurontwerp is afgestemd op het pad dat wordt afgelegd en het gebouw doorkruist. Het gebouw dient zo als een shelter, een rustplek. Waar men begeleiding kan ontvangen. Aan de wenssteen, aan het einde van het pad, kan men zijn meest intime gedachten en angsten kwijt.

Afmetingen
30 × 7 × 30 m / 1800 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
  • Interieurontwerp Helen Dowling instituut Bilthoven:  Gang en hal door Tektor interieur & architectuur, Modern

    Interieurontwerp Helen Dowling instituut Bilthoven

Admin-Area