Verbouwing GGz Nijmegen door MOStudio | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
MOStudio
MOStudio

MOStudio

MOStudio
MOStudio
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing GGz Nijmegen

Verbouwing en revitalisatie van GGz kliniek Nijmegen.

Locatie
Nijmegen
  • Hal:  Muren door MOStudio

    Hal

  • Entree onder trap:  Gang en hal door MOStudio

    Entree onder trap

  • Verbouwing GGz Nijmegen:  Gang en hal door MOStudio

    Verbouwing GGz Nijmegen

  • Verbouwing GGz Nijmegen:  Gang en hal door MOStudio

    Verbouwing GGz Nijmegen

  • Verbouwing GGz Nijmegen:  Gang en hal door MOStudio

    Verbouwing GGz Nijmegen

  • Verbouwing GGz Nijmegen:  Gang en hal door MOStudio

    Verbouwing GGz Nijmegen

  • Verbouwing GGz Nijmegen:  Gang en hal door MOStudio

    Verbouwing GGz Nijmegen

  • kiosk:  Kantoren & winkels door MOStudio

    kiosk

  • kiosk:  Kantoren & winkels door MOStudio

    kiosk

  • Verbouwing GGz Nijmegen:  Gang, hal & trappenhuis door MOStudio

    Verbouwing GGz Nijmegen

Admin-Area