dijkwoning door loko architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
loko architecten
loko architecten
loko architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

dijkwoning

Een dijkwoning is voor de meeste architecten een heel inspirerende opgave. Nederland is niet bezaaid met locaties waarin het spel met hoogteverschillen moet worden gespeeld. Een woning aan een dijk dwingt je in feite om hier voor te kiezen om zo een optimaal uitzicht over buitendijkse gebieden te verkrijgen.
Ook voor deze locatie heeft het uitzicht een grote rol gespeeld in de organisatie van het woonhuis. De woonkamer is verdeeld over twee verdiepingen. Het bovenste deel heeft samen met het aangrenzende dakterras een optimaal uitzicht over de rivier, terwijl het op de hieronder gelegen verdieping toegang tot de tuin biedt en tevens gericht is op de straat. Ook de aan de straatzijde gelegen keuken is voorzien van een panoramisch hoekkozijn. Op het laagst niveau zijn een halfverdiepte garage, hobbyruimtes en de bijkeuken gesitueerd.

  • dijkwoning: modern  door loko architecten, Modern

    dijkwoning

Admin-Area