Woonhuis Kuipers door 10voor2 Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
10voor2 Architecten
10voor2 Architecten
10voor2 Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Kuipers

Woonhuis Kuipers is de hoek van een rij van zeven woningen die aan de rand van het park in de wijk Boddenkamp staan. Waar het beeldkwaliteitsplan eigenlijk een uitvoering in baksteen voorschreef, is er voor deze woning wegens de bijzondere architectuur een uitzondering gemaakt. Samen met de opdrachtgevers is er gezocht naar een ontwerp waarmee de meerwaarde voor de wijk met de uitvoering in stucwerk duidelijk werd. Met de opvallende afgeschuinde negges rond de kozijnen, de overhoekse kozijnen en het grote zichtvenster op het park is er een bijzonder stukje architectuur ontstaan.

De woning is ontstaan in een bijzonder prettig ontwerptraject waarbij oplossingen zijn gevonden in nauw overleg met de opdrachtgevers. Dat is belangrijk bij 10voor2, tenslotte moet het ontwerp niet alleen een creatie van de architect zijn! Zo is er dan ook een bijzondere plattegrond ontstaan met veel onverwachte ontdekkingen.

De begane grond bestaat uit een riante woonkeuken met aan de voorzijde een verhoogde lounge met zicht op het park. Met een plafondhoogte van 3.5 meter heeft de woonkeuken een bijzondere ruimtebeleving. De woonkamer op de verdieping staat via een grote vide in verbinding met de woonkeuken. Door de glazen balustrade is er ook vanuit de woonkamer altijd zicht op het park. De grote glazen puien aan de voor- en achterzijde van de woning zorgen voor zeer veel licht in zowel de woonkamer als in de keuken. Op de 2e verdieping een zeer efficiënte indeling met 3 slaapkamers, badkamer, berging en toilet.

Een bijzonder plan op een toplocatie!

Afmetingen
10 × 10 × 7.5 m / 190 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Enschede
Prijs
€0
 • Foto voorzijde Moderne huizen van 10voor2 Architecten Modern

  Foto voorzijde

 • Foto achterzijde Moderne huizen van 10voor2 Architecten Modern

  Foto achterzijde

 • Impressie voor Moderne huizen van 10voor2 Architecten Modern

  Impressie voor

 • Impressie achter Moderne huizen van 10voor2 Architecten Modern

  Impressie achter

 • Plattegrond begane grond Moderne huizen van 10voor2 Architecten Modern

  Plattegrond begane grond

 • Plattegrond 1e verdieping Moderne huizen van 10voor2 Architecten Modern

  Plattegrond 1e verdieping

 • Plattegrond 1e verdieping Moderne huizen van 10voor2 Architecten Modern

  Plattegrond 1e verdieping

Admin-Area