Gemeentehuis door Brenda van der Laan interieurarchitect BNI | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Brenda van der Laan interieurarchitect BNI
Brenda van der Laan interieurarchitect BNI
Brenda van der Laan interie...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Gemeentehuis

gemeentehuis voor de gemeente Het Bildt.

 • Raadzaal Moderne studeerkamer van Brenda van der Laan interieurarchitect BNI Modern

  Raadzaal

  Hoefijzervormige raadzaal. Bij de verbouw van de raadzaal is het bestaande systeemplafond eruit gehaald en het oude cassetteplafond gerestaureerd. er is een lichtstraat gekomen waardoor er een betere publieke tribune is ontstaan.

 • kunsttoepassing langste straat van Nederland. Moderne studeerkamer van Brenda van der Laan interieurarchitect BNI Modern

  kunsttoepassing langste straat van Nederland.

  De foto's in de vakken zijn gemaakt door Ellen Floris in opdracht van Brenda van der laan. Op de foto's is de langste straat van Nederland vastgelegd. De publieke tribune van de raadzaal heeft een lichtstraat gekregen omdat de hoogt van het plafond zeer laag was. de stoelen zijn van Maarten van Severen, zeer minimalistisch maar ze zitten heerlijk, zijn tijdloos en van goede kwaliteit.

 • Balie Gemeentehuis Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van Brenda van der Laan interieurarchitect BNI Modern

  Balie Gemeentehuis

  Omdat er veel massief eikenhout verwerkt is in het bestaande gemeentehuis heb ik dit ook weer gebruikt in de nieuwe balie's en gecombineerd met walnotenhout.

Admin-Area