Coulisse | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Vonder
Vonder
Vonder
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Coulisse

Coulisse, dat zich als bedrijf specialiseert in raamdecoratie, ligt prominent aan de drukke A1, maar is tegelijkertijd geworteld in het rustige Twentse land. Een contrast dat terug te vinden is in het ontwerp van architect Erwin Kleinsman en het interieurontwerp van Vonder. De inrichting van de verdiepingen is een ritmische herhaling van kasten en kantoortafels, op maat gemaakt van Amerikaans noten op basis van de Library collectie en de Quarto collectie bij Vonder. In het gebouw zijn verder natuurlijke materialen gebruikt, een combinatie van hout met steen.

Op klassieke wijze regelmaat en structuur bieden Christiaan Roetgering is oprichter en directeur van Coulisse: 'De architectuur van ons kantoor is open, dat weerspiegelt de cultuur van ons bedrijf. Het is een interieur geworden met eenvoudige lijnen, dat aan de ene kant op klassieke wijze regelmaat en structuur biedt en aan de andere kant toch modern is. Een mooie balans, vind ik. We hebben ons best gedaan om een prettige omgeving te creëren, daar voel je je beter en werk je ook beter. Alles is luxueus en ruim opgezet, dat zie je niet vaak in Nederland.'Het inspiratiecentrum van Coulisse, gevestigd in het iets verderop gelegen Dock 36, heeft als voornaamste houtsoort naturel wengé.

 • Kantoor van Vonder Eclectisch

  Kantoor

  Klassiek repeterende kasten en tafels

 • Kantoor van Vonder Eclectisch

  Kantoor

  klassiek repeterende kasten en tafels

 • Ladedetail in noten van Vonder Eclectisch

  Ladedetail in noten

 • Tafel van Vonder Eclectisch

  Tafel

  Detail Quarto collectie Vonder

 • gelegen aan de A1 van Vonder Eclectisch

  gelegen aan de A1

 • Kasten in noten van Vonder Eclectisch

  Kasten in noten

  Opberging voor raamdecoraties

 • Kantoor van Vonder Eclectisch

  Kantoor

  Bar op maat gemaakt in noten

 • Kantoor van Vonder Eclectisch

  Kantoor

  Wanden, kasten en tafels in naturel wenge

Admin-Area