Wit modern huis Cronenburgh door Architectenbureau Jules Zwijsen | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Architectenbureau Jules Zwijsen
Architectenbureau Jules Zwijsen

Architectenbureau Jules Zwi…

Architectenbureau Jules Zwijsen
Architectenbureau Jules Zwi...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Wit modern huis Cronenburgh

De kavel kenmerkt zich door de smalle parkeerstrook aan de oostzijde en de op het noorden gerichte tuinzijde. Aan de oostzijde staat de woning op de erfgrens en sluit aan op de woning van kavel 180.
Door een eenvoudige verdraaiing van de zijgevel ontstaat er meer openheid richting de tuin, is er doorzicht vanuit de woonkamer naar de straatkant/zuidzijde en krijgt het volume van 2 lagen met een kap een krachtige uitstraling.De detaillering van de gevel is daarbij zo rustig mogelijk geh ouden om het volume van de woning te versterken. De leisteen plint benadrukt de entree van de woning en het keimwerk geeft de woning, samen met de vlak in de gevel liggende aluminium kozijnen, een abstractie. In het interieur speelt de eetkamer een belangrijke rol, deze bevindt zich in het hart van de woning tussen keuken en woonkamer. Hierboven bevindt zich, verbonden door vides, de overloop van de 1e en 2e verdieping met daarboven een aantal strategisch geplaatste dakramen. Op deze manier wordt dit de spil van de woning en is hier de gehele woning als een ruimtelijke eenheid te ervaren.

Admin-Area