Moderne Uitbouw en aanbouw door Architectenbureau Jules Zwijsen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architectenbureau Jules Zwijsen
Architectenbureau Jules Zwijsen
Architectenbureau Jules Zwi...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Moderne Uitbouw en aanbouw

Een jaren zeventig woning in Soest die toe is aan een update: de bestaande uitbouw van de woonkamer wordt gesloopt en maakt plaats voor een nieuwe bredere uitbouw die samen met de nieuwe vloer in de woonkamer zorgt voor een beter bruikbare, beter geisoleerde en prettigere woonruimte.
Levensloopbestendigheid is een ander thema: de woning op zo’n manier aanpassen dat deze ook te gebruiken is als de bewoners door ouderdom of andere omstandigheden minder goed te been zijn en een trap niet meer elke dag kunnen beklimmen. De oplossing is het maken van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Bij deze woning is daar plek voor gemaakt door aankoop van een stukje snippergroen van de gemeente. Naast de woning kan nu een badkamer met slaapkamer gemaakt worden die in verbinding staan met de woonkamer. Deze nieuwbouw is tevens de reden om in de tuin een aantal zaken te veranderen: naast de slaapkamer komt een nieuw semi-overdekt terras met buitenhaard en ook de bestaande wat gammele schuur krijgt een logische plek in het geheel. Best wel ingrijpend allemaal maar het zorgt voor een behoorlijke waardestijging van de woning, en misschien wel belangrijker voor een langer en prettiger bruikbare prachtige woning!

Admin-Area