Kaarsenlamp door Wood Creations | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Wood Creations
Wood Creations
Wood Creations
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Kaarsenlamp

Licht. Een alles bepalend element in ons interieur.
We zeggen wel: “het is maar in welk licht je het ziet”. En zo is het ook, de verlichting in ons interieur is beeldbepalend. Verlichting moet aansluiten bij wat we doen op welke plaats. Bij wat we willen benadrukken. Bij wat we nodig hebben om comfortabel te kunnen wonen en werken.

In eigen productie is deze sfeervolle kaarsenlamp op maat leverbaar, vierkant, rond, alles is mogelijk. Naast een sfeervolle eyecatcher ook super praktisch met aparte schakeling tussen de kaarsen en de led spots aan de onderzijde voor optimaal leeslicht.

  • Kaarsenlamp van Wood Creations Landelijk

    Kaarsenlamp

  • Kaarsenlamp van Wood Creations Landelijk

    Kaarsenlamp

  • Kaarsenlamp van Wood Creations Landelijk

    Kaarsenlamp

Admin-Area