Woonhuis Oosterwold door studiopops | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
studiopops
studiopops
studiopops
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Oosterwold

Voor een gezin met 2 kinderen heeft studiopops een woonhuis ontworpen.

De woning heeft een geknikte plattegrond die zich voegt naar de vorm van de kavel, waardoor de verschillende ruimten een eigen oriëntatie krijgen op de omgeving en op de zon. De grote woonkamer, keuken en master bedroom hebben uitzicht op de tuin en bosrand, hier liggen de kozijn terug ten opzichte van de gevel waardoor er in de zomer minder opwarming ontstaat. De slaapkamers op de etage zijn bereikbaar vanuit de hal met vide, op de etage is een panorama raam die uitzicht biedt op de kavel en bosrand. De slaapkamers boven hebben een oost-west oriëntatie met ochtendlicht of avondlicht. De woning heeft een EPC < 0, doormiddel van een warmtepomp, wtw-ventialtie systeem, pv-panelen en een hoge isolatiewaarde van de schil.

Afmetingen
29 × 7 × 7 m / 240 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Locatie
Almere
Prijs
€220.000
 • Visual: modern door studiopops, Modern

  Visual

 • Exploded View: modern door studiopops, Modern

  Exploded View

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Aan de slag met een prefab huis
 • Woonhuis Oosterwold: modern door studiopops, Modern

  Woonhuis Oosterwold

Admin-Area