Woonhuis Rosmalen door Studio Ruimte | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
Studio Ruimte
Studio Ruimte

Studio Ruimte

Studio Ruimte
Studio Ruimte
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis Rosmalen

Een plan voor een woonhuis aan het water. Deze wordt in 2017 uitgevoerd.

  • Materiaalvoorstel :   door Studio Ruimte

    Materiaalvoorstel

  • Meubelvoorstel :   door Studio Ruimte

    Meubelvoorstel

  • Indelingsplattegrond:   door Studio Ruimte

    Indelingsplattegrond

Admin-Area