Weteringbuurt door Architectenbureau Vroom | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architectenbureau Vroom
Architectenbureau Vroom
Architectenbureau Vroom
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Weteringbuurt

In een van de mooiste buurten (de Weteringbuurt) van Amsterdam staan de wevershuisjes. Deze huizen zijn ontworpen door Philips Vingboons in opdracht van de lakenindustrie. Van de oorspronkelijke 310 zijn er nu nog 30 over: en dit is een bijzonder exemplaar! Hier zijn veel details en afwerkingen uit de 17e en 18e eeuw hersteld.

De toevoegingen en aanpassingen van de afgelopen decennia zijn verwijderd en de indeling en afwerking zijn zo veel mogelijk in originele staat teruggebracht.

Het vele houtwerk in de woning is prachtig gerestaureerd. Het is een kleurig geheel geworden, op basis van historisch kleurenonderzoek.

Admin-Area