Woonhuis | Leiden door Design Studio Nu | homify
Design Studio Nu

Design Studio Nu

Design Studio Nu
Design Studio Nu
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis | Leiden

We kenden deze opdrachtgever al van eerdere projecten. Destijds hebben wij het kantoor van Eleven voor hen ontworpen en ook privé hebben wij eerder samengewerkt. Voor deze opdracht was de vraag helder en concreet. Het stel had al veel ideeën voor hun nieuwe huis maar zij zochten ondersteuning voor de vertaalslag naar een concreet ontwerp. We maakten voor hen een ontwerp voor de open haard en de maatkast. De ontwerpen vulden wij aan met moodboards van sfeerbeelden en materialen.

We maakten verschillende ontwerpen voor de maatkast en de open haard. De maatkast heeft, naast een heleboel opbergruimte, een nis waarin lekker gezeten kan worden. Het zachte zitje, geheel bekleed met vilt, is de ideale plek om te relaxen of een boekje voor te lezen aan de kinderen. In de avond wordt de nis subtiel verlicht door een led lampje. De andere houten nis geeft ruimte voor boeken en mooie accessoires. De opdrachtgevers kunnen hier stillevens creëren van hun favoriete spullen die de aandacht mogen krijgen.

De bestaande haard paste niet in de huidige stijl die we voor ogen hadden. Daarnaast zat het gedeelte waar het vuur brandt niet op een centrale plek. We hebben daarom de ombouw verbreed en een stalen plaat op maat laten buigen. Hierdoor wordt het geheel optisch verbreed en vormt het een mooi geheel met de overige ruimtes. We hebben de zijkanten bewust opengehouden en is er ook vanuit de tv-hoek zicht op de open haard. Ook gaven wij het advies om de wand waar de televisie zou komen geheel zwart te maken. De wand werd ook verdikt en de televisie valt zo mooi weg. Bovendien gaat de verdikking een stukje de hoek om. Dit aspect van het ontwerp geeft een slimme oplossing voor de gordijnen: die sluiten nu mooi aan.

  • Woonhuis | Leiden :  Woonkamer door Design Studio Nu

    Woonhuis | Leiden

    Nis maatwerk kast

  • Woonhuis | Leiden :  Woonkamer door Design Studio Nu

    Woonhuis | Leiden

    details nis

  • Woonhuis Delft :  Woonkamer door Design Studio Nu

    Woonhuis Delft

    maatwerk kast

  • Woonhuis | Leiden :  Woonkamer door Design Studio Nu

    Woonhuis | Leiden

    Nis in maatwerk kast

  • Woonhuis | Leiden:  Woonkamer door Design Studio Nu

    Woonhuis | Leiden

    Nis in maatwerk kast

  • Woonhuis | Leiden:  Woonkamer door Design Studio Nu

    Woonhuis | Leiden

  • Woonhuis | Leiden :  Woonkamer door Design Studio Nu

    Woonhuis | Leiden

    open haard

  • Woonhuis | Leiden :  Woonkamer door Design Studio Nu

    Woonhuis | Leiden

    woonkamer

  • Woonhuis | Leiden:  Keuken door Design Studio Nu

    Woonhuis | Leiden

    Leren handgrepen | Keuken details

  • Woonhuis | Delft:  Keuken door Design Studio Nu

    Woonhuis | Delft

    Leren handgrepen | keuken details

Admin-Area