Eiken overkapping met glazen lichtstraten door WE-Maatdesign | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
WE-Maatdesign
WE-Maatdesign
WE-Maatdesign
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Eiken overkapping met glazen lichtstraten

Klassieke eiken overkapping met 2 glazen lichtstraten en plat dak.

Opgebouwd uit eiken staanders met liggers en traditionele pen-en gatverbindingen die geborgd zijn met eiken toogpennen. Staanders staan vrij van bestrating op gegalvaniseerde stalen voeten.

Dakbeschot uitgevoerd met eiken planken uit verschillende breedtes waarover een regelwerk op afschot en een dakbeschot op afschot van underlayment platen t.b.v. van de pvc dakbedekking.

Lichtstraten opgebouwd uit eiken frame met aluminium DPL roeden met daarop gelaagde glasplaten 5.5.2, afgewerkt met zinken afdekkappen.

Boeidelen uitgevoerd van eiken planken en de dakranden zijn afgewerkt met zinken afdekkappen.

Afmetingen
9 × 2.5 × 4.5 m (Lengte, Hoogte, Breedte)
Locatie
Colmont

Admin-Area