Bouw garage met carport te Ubbergen door LAB_A architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
LAB_A architectuur
LAB_A architectuur
LAB_A architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Bouw garage met carport te Ubbergen

Bouwplan voor een vrijstaande garage met carport. De locatie is gelegen binnen een Rijksbeschermd Dorpsgezicht. Het bijgebouw, waarvan de gevels volledig zijn afgewerkt met houten horizontale donkerkleurige planken, heeft de hoofdvorm van een schuur gekregen om met de landelijke bebouwing in de omgeving aansluiting te vinden. Het volume is circa 8 meter teruggeplaatst ten opzichte van de hoofdbebouwing (woning) om doorzicht te houden vanaf het historische lint naar het achtergelegen landschap. Binnen de hoofdvorm zijn zowel de garage als de carport gesitueerd.

Afmetingen
9 × 5 × 6 m / 54 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Prijs
€25.000
  • Impressie vanaf straat van LAB_A architectuur

    Impressie vanaf straat

  • Impressie vanaf tuin van LAB_A architectuur

    Impressie vanaf tuin

Admin-Area