Vrijstaande woning te Arnhem door LAB_A architectuur | homify
LAB_A architectuur

LAB_A architectuur

LAB_A architectuur
LAB_A architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vrijstaande woning te Arnhem

Ontwerp voor een vrijstaande woning met kantoorruimte te Arnhem. De woning bestaat uit een eenvoudig gemetseld volume (archetype 'huis') en heeft twee meer gesloten en twee open zijden. De open zijden richten zich op een aangrenzende wadi en het achtergelegen landschap. De gevels stralen rust binnen een speelse compositie uit, en worden rijker door diepe neggematen en subtiele verspringingen in de gemetselde vlakken.

Afmetingen
13.08 × 7 × 7.25 m / 180 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Prijs
€275.000
  • Impressie voorzijde:   door LAB_A architectuur

    Impressie voorzijde

  • Impressie voorzijde:   door LAB_A architectuur

    Impressie voorzijde

  • Impressie achterzijde:   door LAB_A architectuur

    Impressie achterzijde

  • Impressie voorzijde:   door LAB_A architectuur

    Impressie voorzijde

  • Impressie achterzijde:   door LAB_A architectuur

    Impressie achterzijde

  • voorgevel:   door LAB_A architectuur

    voorgevel

  • linkerzijgevel:   door LAB_A architectuur

    linkerzijgevel

  • achtergevel:   door LAB_A architectuur

    achtergevel

  • rechterzijgevel:   door LAB_A architectuur

    rechterzijgevel

Admin-Area