Nijsten - Vandeput door Architectenbureau Dirk Nijsten bvba | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Architectenbureau Dirk Nijsten bvba
Architectenbureau Dirk Nijsten bvba
Architectenbureau Dirk Nijs...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Nijsten – Vandeput

Een strakke architectuur toont zich fier in de directe omgeving. De atypische vorm en Oriëntatie van het perceel dicteren de organisatie van deze leefwereld.

Achter de uitnodigende architectuur van inkompartij en beroepsruimte schuilt het rijk van de kinderen. Hun privé kamers genieten gelijkvloers een groot gevoel van vrijheid. De slaapkamers met eigen accommodatie zijn flexibel ontworpen om te kunnen doorgroeien naar een geïntegreerde studio.

Op de verdieping voelen de oudste bewoners zich thuis. Strategisch geplaatste wanden bieden op een subtiele wijze privacy zonder te raken aan de openheid van 't schoon verdiep. Grote ramen verruimen het interieur met wijde zichten. De hele dag speelt de vormgeving met zonlicht, transparantie en geborgenheid. De schaduw van de speelse volumewerking biedt efficiënte bescherming tegen oververhitting in de zomer. Zowel binnen als buiten is de woning naadloos wit afgewerkt.

Locatie
Zonhoven

Admin-Area