Woonhuis te Gendt door De E-novatiewinkel | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
De E-novatiewinkel
De E-novatiewinkel
De E-novatiewinkel
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Woonhuis te Gendt

Deze aanbouw is een uitbreiding van de woonkamer die in de oorspronkelijke bouw verhoudingsgewijs te klein was. Deze is in een afwijkende stijl uitgevoerd. De wanden en het dak zijn ‘schijven’ die de ruimte vormen, het dak ligt als schijf op de wanden. Daardoor is een zeer ruimtelijke woonomgeving ontstaan tussen gesloten wanden en transparante puien. Om dit effect zo sterk mogelijk uit te laten komen is gekozen voor een uitvoering in stucwerk en verzinkt staal. De houten kozijnen zijn behandeld met een transparante coating. De ‘schijven’ zijn zodanig geplaatst dat ongewenst zicht naar binnen wordt voorkomen en tegelijkertijd ruim uitzicht op het gehele kavel wordt geboden. Daardoor is de ruimte open maar de privacy en intimiteit zijn gewaarborgd. De bewoners ervaren niet alleen de extra binnenruimte, de gehele tuin is als het ware tot de leefruimte gaan behoren; ’s zomers en ’s winters. Door zeer goede isolatie en HR++ beglazing veel comfort en laag energieverbruik.

Afmetingen
60 m² (Oppervlakte)
Locatie
Gendt
Prijs
€0
 • Pui en schijven Moderne huizen van De E-novatiewinkel Modern IJzer / Staal

  Pui en schijven

 • Schijf Moderne huizen van De E-novatiewinkel Modern Hout Hout

  Schijf

 • Detail zinken dakrand Moderne huizen van De E-novatiewinkel Modern IJzer / Staal

  Detail zinken dakrand

 • woonkamer Moderne woonkamers van De E-novatiewinkel Modern Hout Hout

  woonkamer

 • binnen/buiten Moderne huizen van De E-novatiewinkel Modern IJzer / Staal

  binnen/buiten

 • binnen/buiten Moderne huizen van De E-novatiewinkel Modern Hout Hout

  binnen/buiten

Admin-Area