NEST | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
EDDA
EDDA
EDDA
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

NEST

Hebban olla vogala nestas hagunnan, hinase hic anda tu; wat unbidan we nu?

Alle vogels bouwen nestjes, behalve jij en ik, waar wachten we nog op?

Dit ontwerp is een Nest, niet voor vogeltjes maar voor mensen. Via de ronde opening vlieg je zo naar binnen. Boven in de nok vind je een veilige plek om te slapen. Het ronde bed en de houten wanden rondom maken dit een bijzondere plek. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer. Verder is het ontwerp open, licht en ruimtelijk. De 'nestkast' wordt door de vides in het trappenhuis in zijn geheel ervaren en door de grote raampartijen op de begane grond kan je als het ware door het huis heen kijken. De buitenruimte wordt bij de woonruimte getrokken, zodat je volop kunt genieten van de tuin. Op een warme zomerdag kunnen de wanden worden geopend, eventueel aan beide zijden tegelijk. Het huis kent veel leefruimte. Naast de riante woonkamer met open keuken wordt dit bereikt middels de open tussenverdieping. Hier is veel daglicht, maar ook veel privacy. Er is ruimte voor hobby's, een vleugel of een biljarttafel. De ruimte kan ook gebruikt worden als speelkamer voor kinderen, een grote bibliotheek, ruimte voor het ophangen van kunst of grote foto's. Het ontwerp bestaat uit twee in elkaar geschoven volumes. De voorgevels zijn bedekt met gevelstuc. Voor de zijgevels en het dak is gekozen voor de natuurlijke uitstraling van Frans acaciahout. In het kleinere volume, met voorgevel langs het achterpad, bevindt zich op de begane grond een ruime garage en/of berging. Op de 1e verdieping bevindt zich een werkruimte met eigen entree vanaf het achterpad, pantry en apart toilet.

Afmetingen
23 × 10 × 5.7 m / 208 m² (Lengte, Hoogte, Breedte / Oppervlakte)
Prijs
€375.000
 • NEST van EDDA

  NEST

  Via de ronde opening vlieg je zo naar binnen. Boven in de nok vind je een veilige plek om te slapen. Het ronde bed en de houten wanden rondom maken dit een bijzondere plek. Deze slaapkamer heeft een eigen badkamer.

 • Woonkamer van EDDA

  Woonkamer

  De buitenruimte wordt bij de woonruimte getrokken, zodat je volop kunt genieten van de tuin. Op een warme zomerdag kunnen de wanden worden geopend, eventueel aan beide zijden tegelijk.

 • Leefruimte van EDDA

  Leefruimte

  Het huis kent veel leefruimte. Naast de riante woonkamer met open keuken wordt dit bereikt middels de open tussenverdieping. Hier is veel daglicht, maar ook veel privacy. Er is ruimte voor hobby's, een vleugel of een biljarttafel. De ruimte kan ook gebruikt worden als speelkamer voor kinderen, een grote bibliotheek, ruimte voor het ophangen van kunst of grote foto's.

 • Doorsnede van EDDA

  Doorsnede

  Het ontwerp bestaat uit twee in elkaar geschoven volumes. In het kleinere volume, met voorgevel langs het achterpad, bevindt zich op de begane grond een ruime garage en/of berging. Op de 1e verdieping bevindt zich een werkruimte met eigen entree vanaf het achterpad, pantry en apart toilet.

 • Buiten van EDDA

  Buiten

  Alle vogels bouwen nestjes, behalve jij en ik, waar wachten we nog op?

  Dit ontwerp is een Nest, niet voor vogeltjes maar voor mensen. Via de ronde opening vlieg je zo naar binnen.

  De voorgevels zijn bedekt met gevelstuc. Voor de zijgevels en het dak is gekozen voor de natuurlijke uitstraling van Frans acaciahout.

Admin-Area