Verbouw en uitbouw woning door QAN Architectuur | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
QAN Architectuur
QAN Architectuur
QAN Architectuur
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouw en uitbouw woning

Uitbouw en verbouw van een jaren '30 woning waarin de beperkte diepte van de binnen- én buitenruimte centraal stond. De woonkamer en keuken zijn samengevoegd en ca. 1,25 m. uitgebouwd. De parketvloer van de woonkamer is aangeheeld, en de terrazzovloer van de keuken is geheel vernieuwd. Het keukenblok is verlengd. De nieuwe houten puien en het daarmee gewonnen daglicht versterken de ruimtelijke werking. Het niveau van de buitenruimte ligt ca. 70 cm lager; door de toepassing van een trapbordes is een visuele en functionele overgang ontstaan tussen de binnen- en buitenruimte.

Locatie
Nijmegen
  • Houten pui Moderne woonkamers van QAN Architectuur Modern

    Houten pui

  • Uitbouw Moderne woonkamers van QAN Architectuur Modern

    Uitbouw

  • Interieur Moderne woonkamers van QAN Architectuur Modern

    Interieur

Admin-Area