Schuurwoning Bleskensgraaf door Brand I BBA Architecten | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
Brand I BBA Architecten
Brand I BBA Architecten
Brand I BBA Architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Schuurwoning Bleskensgraaf

Op één van de mooiste plekjes in het dorpshart van Bleskensgraaf wordt deze schuurwoning gebouwd.

In vorm, materialisatie en omvang voegt ze zich naar haar omgeving, terwijl ze tegelijkertijd door slim gebruik te maken van twee soorten bakstenen en diverse houtaccenten in de gevels een heel eigen karakter heeft gekregen. De grote dakvlakken zijn een belangrijk beeldbepalend onderdeel van de woning. Met een zorgvuldige dakpankeuze wordt het eigen karakter op een ingetogen wijze geaccentueerd.

Aan de straatzijde zijn de gevels met het oog op privacy relatief gesloten gehouden, terwijl de woning zich aan de tuinzijde juist zo veel mogelijk opent naar haar omgeving. De begane grond bestaat bijna geheel uit een grote leefruimte, van waaruit de bewoners een panoramisch uitzicht over het water de Graafstroom hebben. Een grote vide met daarin een ruim bemeten houten trap verbindt de leefruimte met de slaapvertrekken op de verdieping.

Een groot dakoverstek aan de tuinzijde zorgt ervoor dat de hele familie ook op regenachtige dagen van het buitenleven kan genieten.

Vrijblijvend een uurtje met ons brainstormen? https://www.brandbba.nl/contact

Locatie
Bleskensgraaf
 • Schuurwoning Moderne huizen van Brand I BBA Architecten Modern

  Schuurwoning

 • Schuurwoning Moderne huizen van Brand I BBA Architecten Modern

  Schuurwoning

 • Schuurwoning Bleskensgraaf Moderne huizen van Brand I BBA Architecten Modern

  Schuurwoning Bleskensgraaf

  Schuurwoning

Admin-Area