Wicked light by Esmé door ANNY& | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3
ANNY&
ANNY&
ANNY&
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Wicked light by Esmé

 • Wicked light by Esmé: modern door ANNY&, Modern

  Wicked light by Esmé

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Eclectisch Nederlands design van ANNY&

  Vlechtwerk kan soms oubollig zijn, maar niet als je het op onze manier doet! Alle kennis die Esmé in al die jaren heeft opgedaan is in het ontwerp van deze lamp gestopt. Esmé is een van de weinige professionele vlechters ter wereld en ze is druk bezig met het innoveren van haar ambacht.

  ANNY& Esmé hebben samen een techniek gevonden die een mooie combinatie van open en dicht geeft. Op deze manier maken licht en schaduw een prachtig patroon! De combinatie van het traditionele vlechtwerk en de moderne vorm geeft een spannend nieuw product. De hele lamp is met de hand en met plezier gemaakt!

  De lamp is gevlochten met schenen van wilgen en verkrijgbaar in één maat (D40cm).

 • Wicked light by Esmé: modern door ANNY&, Modern

  Wicked light by Esmé

  Editors´ Ideabooks met deze foto
  Ideabooks: 1
  ["NL"] [Published] Eclectisch Nederlands design van ANNY&

  Vlechtwerk kan soms oubollig zijn, maar niet als je het op onze manier
  doet! Alle kennis die Esmé in al die jaren heeft opgedaan is in het ontwerp van deze lamp gestopt. Esmé is een van de weinige professionele vlechters ter wereld en ze is druk bezig met het innoveren van haar ambacht.

  ANNY& Esmé hebben samen een techniek gevonden die een mooie combinatie van open en dicht geeft. Op deze manier maken licht en schaduw een prachtig patroon! De combinatie van het traditionele vlechtwerk en de moderne vorm geeft een spannend nieuw product. De hele lamp is met de hand en met plezier gemaakt! De lamp is gevlochten met schenen van wilgen en verkrijgbaar in één maat (D40cm).

Admin-Area