Kantoorgebouw in Wellen door architectenbureau Vantilt Houben bvba | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
architectenbureau Vantilt Houben bvba
architectenbureau Vantilt Houben bvba

architectenbureau Vantilt H…

architectenbureau Vantilt Houben bvba
architectenbureau Vantilt H...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Kantoorgebouw in Wellen

Laagenergie-kantoorgebouw te Wellen uitgerust met innovatieve klimatisering (testcase KU Leuven)

Locatie
Wellen
  • ​Laagenergie-kantoorgebouw te Wellen uitgerust met innovatieve klimatisering:  Kantoor- & winkelruimten door architectenbureau Vantilt Houben bvba, Modern Beton

    ​Laagenergie-kantoorgebouw te Wellen uitgerust met innovatieve klimatisering

    Interieur kantoorgebouw uitgevoerd in deels ruw bekist beton. Gladde betonnen zolderingen uitgevoerd met betonkernactivering.

Admin-Area