Black & White door ENA architecten | homify
ENA architecten

ENA architecten

ENA architecten
ENA architecten
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Black & White

de woning is gesitueerd langs een drukke weg aan de voorzijde en groene landschappelijke omgeving aan de achterzijde van een langgerekt perceel. Het ontwerp speelt in op deze gegevens. De zwarte, gesloten metselwerk doos van 2 bouwlagen is gesitueerd aan de voorzijde; hierin bevinden zich de slaapvertrekken. De woontuimte omhuld in een witte transparante en opgetilde doos aan de achterzijde richt zich volledig op de natuur.

Locatie
Essen (belgie)
  • Black & White:  Huizen door ENA architecten

    Black & White

  • Black & White:  Huizen door ENA architecten

    Black & White

  • Black & White:  Gang en hal door ENA architecten

    Black & White

  • Black & White:  Huizen door ENA architecten

    Black & White

  • Black & White:  Woonkamer door ENA architecten

    Black & White

  • Black & White:  Keuken door ENA architecten

    Black & White

  • Black & White:  Keuken door ENA architecten

    Black & White

  • Black & White:  Woonkamer door ENA architecten

    Black & White

  • Black & White:  Woonkamer door ENA architecten

    Black & White

Admin-Area