Vrijstaand woonhuis Susteren door De Nieuwe Context | homify
De Nieuwe Context

De Nieuwe Context

De Nieuwe Context
De Nieuwe Context
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Vrijstaand woonhuis Susteren

De bestaande ruimtelijke verdeling van de begane grond is niet meer toereikend voor de nieuwe bewoners.

De voormalige keuken, zitkamer, eetkamer en aanbouw zijn doorontwikkeld tot een meer open plan waarbinnen een vrijer leefpatroon mogelijk is.

Diversiteit in materiaal en kleur geven iedere zone afzonderlijk identiteit en atmosfeer. Door het consequent doorvoeren van materialen blijft de algehele atmosfeer gewaarborgd.

Locatie
Susteren
  • Zitkamer:  Woonkamer door De Nieuwe Context

    Zitkamer

  • Eetkamer:  Eetkamer door De Nieuwe Context

    Eetkamer

  • Eetkamer:  Eetkamer door De Nieuwe Context

    Eetkamer

  • Keuken:  Keuken door De Nieuwe Context

    Keuken

  • Keuken:  Keuken door De Nieuwe Context

    Keuken

Admin-Area