Verbouwing woning op de Jacob van Campenstraat 130A te Amsterdam (55 m2) Woonkamer Keuken door LINDESIGN Amsterdam Ontwerp Design Interieur Industrieel Meubels Kunst | homify
Wijzig profielfoto
Wijzig omslag
LINDESIGN Amsterdam Ontwerp Design Interieur Industrieel Meubels Kunst
LINDESIGN Amsterdam Ontwerp Design Interieur Industrieel Meubels Kunst

LINDESIGN Amsterdam Ontwerp…

LINDESIGN Amsterdam Ontwerp Design Interieur Industrieel Meubels Kunst
LINDESIGN Amsterdam Ontwerp...
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Verbouwing woning op de Jacob van Campenstraat 130A te Amsterdam (55 m2) Woonkamer Keuken

Verbouwing woning op de Jacob van Campenstraat 130A te Amsterdam (55 m2)
Opdracht:- Moeder en dochter (6 jaar) willen beide een aparte slaapkamer. :- Zo min mogelijk verbouwingskosten. : – Meer licht in woonkamer.… De slaapkamers zijn aan de voorkant van de woning gekomen daar is de lichtinval minder dan aan de achterkant. Aan de tuin kant is de woonkamer gekomen, meer licht en je hoeft niet meer door de slaapkamer naar de tuin. Keuken intact gelaten met doorkijk voor meer lichtinval, en deuren met zoveel mogelijk glas naar de slaapkamers om het zo licht mogelijk te houden in het gehele huis. En omdat het huis maar 55m2 is alle muren wit gelaten om het huis zo groot mogelijk te laten ogen.

Locatie
Amsterdam
  • Verbouwing woning op de Jacob van Campenstraat 130A te Amsterdam (55 m2) Woonkamer Keuken:  Keuken door LINDESIGN Amsterdam Ontwerp Design Interieur Industrieel Meubels Kunst

    Verbouwing woning op de Jacob van Campenstraat 130A te Amsterdam (55 m2) Woonkamer Keuken

    Verbouwing woning op de Jacob van Campenstraat 130A te Amsterdam (55 m2)
    Opdracht:- Moeder en dochter (6 jaar) willen beide een aparte slaapkamer. :- Zo min mogelijk verbouwingskosten. : - Meer licht in woonkamer. ... De slaapkamers zijn aan de voorkant van de woning gekomen daar is de lichtinval minder dan aan de achterkant. Aan de tuin kant is de woonkamer gekomen, meer licht en je hoeft niet meer door de slaapkamer naar de tuin. Keuken intact gelaten met doorkijk voor meer lichtinval, en deuren met zoveel mogelijk glas naar de slaapkamers om het zo licht mogelijk te houden in het gehele huis. En omdat het huis maar 55m2 is alle muren wit gelaten om het huis zo groot mogelijk te laten ogen.

Admin-Area