Studio DEEVIS

Studio DEEVIS

Studio DEEVIS
Studio DEEVIS
Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Verzonden!
Deze professional zal zo snel mogelijk antwoorden!

Ontwerp woonhuis Bilthoven

Herindeling woonkamer en keuken . Ontwerp voor keuken op maat. Er is een kozijnbankje gerealiseerd en ruimte gecreeerd voor de kinderen.

Locatie
Bilthoven
  • Woonkamer met room divider van staal:  Woonkamer door Studio DEEVIS

    Woonkamer met room divider van staal

    Om de keuken op een transparante manier af te kunnen sluiten van de woonkamer is er gekozen voor het gebruik van een stalen kozijn.

  • Geintegreerde werkplek:  Woonkamer door Studio DEEVIS

    Geintegreerde werkplek

  • Stalen kozijn:  Eetkamer door Studio DEEVIS

    Stalen kozijn

Admin-Area